Jan Friso

“We hebben allemaal een reis, een geschiedenis, maar in God is onze toekomst.” 

Jan Friso

De geestelijke reis van Jan Friso begon in de jaren zeventig bij Youth for Christ. In het midden van de jaren tachtig vervolgde hij zijn reis bij Jeugd met een Opdracht. Hij evangeliseerde veel in verschillende steden (o.a. Amsterdam, Parijs, Londen en Wenen), en in landen in Azië en Afrika. Na aansluiting bij een profetisch netwerk in de jaren negentig bracht de aansluiting bij Congress WBN in 2003 hem in een nieuwe dimensie, een frequentie die meer diepgang en zicht bracht om Zijn Kerk te bouwen. 

Congress WBN

Door Congress WBN kwam er nieuw accuraat onderwijs met betrekking tot het huidige spreken van God. Het was en is een stroom van de Geest die leiders en heiligen toerust en versterkt voor de tijd van nu en die voor ons ligt. 

Met Kingdom Impact beweegt hij nu binnen Congress WBN als een Core Community, dat betekent dat we andere communities toerusten op de Reis naar de Finish, de Voltooiing der Tijd. Kingdom Impact heeft hierin een sterke verbinding met het Lichaam van Christus in Zuidoost-Azië, in het bijzonder Indonesië. Naast zijn werk binnen Kingdom Impact werkt Jan Friso nauw samen met een Europees team in deze regio om te helpen bij de ontwikkeling van communities en Congress WBN-initiatieven in Europa.