Over ons

Kingdom Impact is een groeiende internationale community (kerk) met leden van verschillende leeftijden, nationaliteiten en achtergronden, gevestigd in Almere. Op dit moment zijn er leden die komen uit Eritrea, Nigeria, Suriname, Indonesië, Ghana, Kameroen, Pakistan en Burundi, en Nederland natuurlijk. We willen een community zijn waar mensen jong en oud ‘Thuis’ kunnen komen. Een Huis zijn voor alle volken.

Kingdom Impact is als Core Kingdom Community onderdeel van Congress WBN en heeft zo een apostolisch-profetisch mandaat gekregen om zich te richten op het hele Lichaam van Christus. Dus naast het ontwikkelen van een lokale basis in Almere zijn we actief betrokken bij initiatieven die gericht zijn op het bouwen van een volwassen wereldwijde kerk. Dit mandaat wordt diep in de harten van de leden gedragen door heel Congres WBN en hier bij Kingdom Impact. Het omarmen en dienen van de wereldwijde kerk is een integraal onderdeel van wie we zijn. Praktisch gezien begint dit met een toewijding aan persoonlijke verandering, het is veel meer dan alleen de zondagse bijeenkomsten: het heeft effect op hoe we alle gebieden van het leven samen bouwen, als community en individueel, maar ook op hoe we anderen bijstaan.

We willen dit zichtbaar maken door:

  • authentiek te zijn en Bijbelse principes op alle gebieden van het leven zichtbaar te maken. In relaties, opvoeding, huwelijk, gezin, financiën, werk, karakterontwikkeling en morele keuzes.
  • ons te richten op het aanbieden van onderwijs en middelen aan andere kerken, om hen in staat te stellen deze zelfde principes in hun eigen context toe te passen.
  • onderwijs en training te geven aan voorgangers, leiders en gelovigen. We hopen hen meer inzicht te geven in wat God van de dag op aarde doet.
  • betrokken te zijn binnen onze lokale community, binnen Europa en in wereldwijde teams van Congress.

In dit alles is gebed de motor. In wat we doen willen we Zijn Hartslag horen.

Kingdom Impact is een Core Kingdom Community binnen het Congress WBN en maakt specifiek deel uit van het Kingdom Community Network (KCN) dat duizenden Kingdom Communities in vele landen heeft.  

Congress WBN is een geloofsorganisatie die in meer dan 100 landen actief is en zich inzet voor het bouwen van een volwassen kerk.

Congress WBN bestaat uit strategische sectoren, waaronder netwerken van Kingdom Communities, beroepsgroepen, onderwijsinstellingen, natieontwikkelingsinitiatieven, bedrijven, universiteitsstudenten en een Global Communications and Technology (GCT) team.

Degenen die in relatie staan met Kingdom Impact zijn automatisch aangesloten binnen het kader van Congress WBN.

Het Global Congress Leiderschap is verantwoordelijke voor de ontwikkeling binnen Congress WBN. De GCL bestaat uit 23 personen en staat voor de orde en integriteit die de basis vormen voor alle activiteiten van Congress WBN.

Global Congress Leadership