People Groups

Binnen Kingdom Impact hebben we – naast de zondagse bijeenkomst – de community onderverdeeld in mannen, vrouwen, jong volwassenen en kinderen. Dit noemen we People Groups. Elke groep komt regelmatig samen en heeft een eigen identiteit. We geloven dat het hebben van een duidelijke identiteit als mannen, vrouwen, jong volwassenen en kinderen erg belangrijk is om te begrijpen hoe je door elke leeftijd en elke fase van het leven kunt navigeren. Daarom hebben de groepen – naast de bijeenkomst op zondag – elk hun eigen schema van bijeenkomsten en activiteiten, waarbij de gezamenlijke reis en hetzelfde onderwijs van de community wordt vertaald naar persoonlijke geestelijke groei en praktische toepassing. 

KINDEREN MEENEMEN VAN GEBOORTE TOT VOLWASSENHEID

De groei en ontwikkeling van onze kinderen en jongvolwassenen is even belangrijk als de ontwikkeling van onze mannen en vrouwen. We hebben gezien dat het leren van praktische Bijbelse manieren onze kinderen op de juiste weg naar persoonlijk geloof en verlossing zet. 

We hebben verschillende leeftijdsgroepen – elk gericht op het tot volwassenheid brengen van de kinderen en jongvolwassenen in God, afhankelijk van hun leeftijd en levensfase.  

Een van de waarden die we belangrijk vinden in onze Kingdom Community is dat mensen met verschillende achtergronden en nationaliteiten een wereldwijde familie vormen. Deze Bijbelse waarden worden toegepast in ieder gezin en in ons persoonlijk leven.